آسانسور هیدرولیک
امروزه با پیشرفت تکنولوژی، متخصصان دریافتند که می توانند از سیستم هیدرولیک در آسانسور (آسانسور هیدرولیک) به جای سیستم کششی استفاده کنند. که هم از امنیت بیشتری برخوردار است و هم مقرون به صرفه تر است.
آسانسور هیدرولیکی حدود 60 سال پیش در صنعت آسانسورسازی به محبوبیت دست یافت. پیش از شروع قرن 21، با ورود آسانسورهای بدون موتورخانه (MRL)، آسانسورهای هیدرولیکی با رقابت های روز افزونی روبرو شد.
از قرن 19 میلادی، آسانسورهای کابلی و هیدرولیکی آبی برای جابه جائی عمودی مورد استفاده قرار میگرفت. در سال های 1950 آسانسورهای هیدرولیکی روغنی تقریبا همزمان در آلمان و ایالات متحده آمریکا به صنعت آسانسورسازی راه پیدا کردند و بلافاصله توانستند به محبوبیت دست یابند.
در ابتدا، کاربرد آسانسور هیدرولیک اغلب برای بار بود. اما با بهبود عملکرد آن و به دلائل اقتصادی این گونه آسانسورها برای جابه جائی افراد نیز مورد استفاده قرار گرفت. دلائل اقتصادی که باعث شد این گونه از آسانسورها جایگاه بهتری را برای استفاده های عمومی تر پیدا کنند، مربوط به هزینه، ابزار و کار کم برای نصب می شد.
در ایالات متحده آمریکا، شرکت ها در دهه هفتاد میلادی آسانسورهای هیدرولیکی بیشتری را نسبت به انواع آسانسورهای کششی ساختند و در سال 1980 تولید آن ها بیش از دو برابر آسانسورهای کششی بود. نزدیک به 70 درصد آسانسورهای ساخته شده در ایالات متحده آمریکا تا سال 2000، آسانسورهای هیدرولیکی بودند.
آسانسور هیدرولیک در محیط تجاری امروز، به طور کلی در ساختمانهایی با ارتفاع هفت طبقه، پایه اصلی هستند. آنها در مقایسه با سیستمهای کششی، به ماشین آلات قابل حمل بالابر قابل توجهی نیاز ندارند.
آسانسور هیدرولیک بازار خوبی را به دلیل سطح بالای امنیت و نصب آسان در اختیار دارند.
آسانسور هیدرولیک رستورانی
انواع آسانسور هیدرولیک
آسانسورهای هیدرولیک در انواع مختلف و نمونه های متفاوتی وجود دارند که باعث میشود کاربرد آن ها نیز تغییر کند. در هر مکانی، از یکی از انواع آسانسورهای هیدرولیک استفاده میشود.
آسانسور هیدرولیک دونفره
آسانسورهای هیدرولیک دو نفره مناسب برای منازل و ساختمان های دوبلکس می باشند و ابعاد بسیار کوچکی دارند. آسانسورهای دونفره نیاز به فضای بسیار کمی خواهند داشت و از امنیت بالایی برخوردارند.
این نوع از آسانسورها برای رستوران هایی که بیشتر از دو طبقه هستند کاربرد دارد و به وسیله آن ها غذا و بار در بین طبقات جابجا میشود.
آسانسور هیدرولیک مغازه
یکی از کاربردی ترین انواع آسانسور، آسانسورهای هیدرولیک مغازه هستند که برای جابجایی افراد از آن ها استفاده میشود.
آسانسور هیدرولیک ویلچر بر
این نوع از آسانسورها، مناسب برای افرادی هستند که توانایی حرکت ندارند و از ویلچر استفاده میکنند. استفاده از ویلچر در هر مکانی امکان پذیر نیست به همین دلیل بسیاری از این افراد برای جابجایی در بین طبقات از آسانسور ویلچر بر استفاده میکنند.
مزایای آسانسور هیدرولیک
آسانسورهای هیدرولیک معمولا از جهات مختلف با آسانسورهای کششی مقایسه میشوند و مزایا و معایب آنها با هم مقایسه میشود.
- آسانسورهای هیدرولیک قابلیت نصب شیشه در سه وجه کابین آسانسور را دارند و برای مراکز تجاری و اداری، ساختمانهای قدیمی و ... را دارند.
- ازآنجایی که در آسانسور هیدرولیک در حرکت رو به پایین از نیروی جاذبه به جای کارکرد موتور استفاده میشود، مصرف انرژی بسیار کاهش مییابد و آسانسور با سرعت بالایی به سمت پایین حرکت میکند.
از سوی دیگر در هنگام قطع برق، در صورت رفتن به سمت پایین میتوان از آسانسور تا طبقه همکف استفاده کرد.
- آسانسور هیدرولیک بهترین و مؤثرترین وسیله برای حمل بارهای سنگین است، این نوع آسانسور توان و نیروی بالا برنده قوی و راندمان مکانیکی کم هزینه دارد.
-برای ساختمانهای تجاری و مسکونی ساخته شده است.
- ازآنجاییکه در این نوع آسانسور از تجهیزاتی مانند وزنه استفاده نشده است، در صورت بروز حوادثی مانند زلزله این وسیله ایمنی بالایی داشته و جان مسافران آن در امان است.
- عدم نیاز به حفر چاه آسانسور در این آسانسورها، آنها را مناسب برای اجرا در ساختمانهای قدیمی و تاریخی مانند موزهها و ... کرده است زیرا این آسانسور سازهای خود ایستا است.
- عدم نیاز به اتاق آسانسور در پشت بام و امکان افزایش یک طبقه به آسانسور (پشت بام) مناسب برای ساختمانهایی که روف گاردن دارند.
- عدم نیاز به فضای زیاد برای کابین، از مزایای بسیار خوب برای ساختمانهای با فضای مشاع کم است.
- صدای حرکت این آسانسور بسیار کم است و مزاحمتی برای واحدهای مجاور کابین آسانسور ایجاد نمیکند؛ که به دلیل خاموش بودن موتور آسانسور در حرکت رو به پایین است. همچنین خرابی و نیاز به تعمیر در آسانسورهای هیدرولیک پایین است.
- ازآنجاییکه آسانسورهای هیدرولیک با نیروی فشار روغن کار میکنند و تجهیزات فلزی آن با روغن پوشانده شدهاند، در مکانهای مرطوب مانند مناطق شمالی و جنوبی کشورمان استفاده از آنها بسیار ایده آل است.
- به دلیل نبود موتورخانه در آسانسور هیدرولیک، برای نجات افراد درون آسانسور، نیاز به رفتن به بالاترین طبقه نیست و سرعت عمل بیشتری وجود دارد.
- به دلیل اینکه رابط بین جک و پاور یونیت تنها یک شلنگ پلاستیکی است، میتوان موتور را در پایینترین طبقه و در جایی که به اصطلاح پرتی ساختمان محسوب میشود، جایگذاری کرد. به یاد داشته باشید که به ازای هر ۱۰ متر شلنگ، ۱ بار افت فشار خواهید داشت بنابراین دقت کنید که موتور را به لحاظ قدرت درست انتخاب کنید.
جهت مشاوره رایگان یا استعلام قیمت انواع آسانسورهای هیدرولیکی با ما تماس بگیرید.
021-91015252